Om oss

Våre kunder utnytter hver dag de beste rammevilkår for inndrivelse av sine fordringer, det er noe tradisjonelle inkassobyråer ikke kan gi de.
Noen av fordelene våre kunder oppnår kan du lese mer om her.

Om oss

Brocon Cash Management

Solvent er et nettbasert inkassoprogram som hjelper deg med å få bedre likviditet, mindre tap og flere fornøyde kunder. Du oppnår dette ved å benytte vår lange erfaring og ekspertise, og ved å benytte de verktøyene som staten ved inndrivelse av ubetalte fordringer.

Vi har også gleden av å være "best i test", kåret av PC World. Vi var klart best på enkelt og forståelig produkt, best på rådgivning og fag, integrasjoner og teknisk oppsett samt kredittvurderinger. Les mer om testen under presseomtale.

Brocon har meget gode og profesjonelle samarbeidspartnere som sikrer deg som kunde den beste supporten og de beste rådgiverne i markedet. Vi har i dag en meget kompetent stab som jobber med å gi deg som kunde de beste resultater og opplevelser med Solvent. Vi er stolte av vårt faglig støtteapparat som er tilgjengelig for deg som kunde, uten ekstra kostnad.

Vi gir våre kunder muligheten til å nyttiggjøre seg av det kraftfulle verktøyet som lovverket har lagt til rette for. Våre systemer og rådgivere gjør det enkelt og oversiktlig slik at prosessene blir skånsomme og enkle.


Solvent er en tjeneste levert av Brocon Cash Management AS. Solvent har røtter helt tilbake til 2001 og har et stort antall bedrifter som kunder. Størrelsen gir Brocon muligheten til å være best og ha den mest komplette løsningen til deg som kunde. Vår utvikling er kort og godt din trygghet.

For mer informasjon om oss besøk www.brocon.no


Brocon har hovedkontor i Oslo.